Przejdź do głównej zawartości

Warsztaty dekorowania pierników dla dzieci Jasionka k/ Rzeszowa 2016



Zapraszam serdecznie dzieci w wieku 5-10 lat na warsztaty dekorowania pierniczków w Centrum Wystawienniczo Kongresowym w Jasionce k/Rzeszowa na "Jarmarku Świątecznym Ale Cuda"

17 grudnia 2016r.

Będziemy lukrować i podjadać pierniczki, a swoje wylukrowane cuda dzieci zabiorą do domu.
Będzie wesoło, kolorowo i bardzo świątecznie :) 

Koszt udziału w zajęciach to 30zł/os. Czas trwania warsztatów 60 min. 
Ilość miejsc ograniczona. Zapisz swoje dziecko, nie zwlekaj :) 

Bliższych informacji o godzinie rozpoczęcia warsztatów podam w najbliższych dniach. 
Wszelkie zapytania proszę kierować pod nr telefonu podanym na plakacie. 
Podzielcie się informacją ze swoimi znajomymi.

A jeśli chcecie zorganizować takie Warsztaty w Waszej miejscowości piszcie, dzwońcie, będę się starała pomóc.

 Ps. Będą również warsztaty dla dorosłych 18 grudnia 2016r. ale o tym już wkrótce. 

Zapraszam :) 



Komentarze

Popularne posty z tego bloga

Sałatka z tortellini

Po kilku tygodniach milczenia na blogu, powracam z przepyszną sałatką z tortellini i pora. Bardzo szybka, łatwa i  nieco inna niż te które jadłam do tej pory. Polecam :)  Składniki na sporą porcję (ok. 8 - 10 osób)

Syrop z sosny

Pierwszy raz robię go sama. Pędy zbierałam w lesie z dala od szosy, i Wam radzę to samo, ponieważ nie wolno ich myć przed zasypaniem cukrem najlepiej, aby nie miały zanieczyszczeń.

Rolada serowa

Przepis na tą przystawkę otrzymałam od mojej sąsiadki Pani Bogusi:) Wspaniała przegryzka do piwka, ale też świetnie nadaje się na kanapki.

Jeżyna - konfitura, dżem...

 Tym razem za szkłem zamknęłam jeżynę.

Ciasto ala 3 - BIT na biszkopcie

Ciasto które znika tak samo szybko jak To Zanim zdążyłam się obejrzeć w blaszce ostał się jeden jedyny kawałek ten ze zdjęcia. Pomimo tego że nie ma pięknej fotki jest warte wypróbowania. dzieci były nim zachwycone. Polecam!    Na biszkopt: 4 jajka 6 łyżek cukru kryształu 3 łyżki mąki pszennej  1 łyżka mąki ziemniaczanej 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia