Ostatni z moich projektów. Spostrzegawczy i śledzący mojego bloga na pewno widza różnicę w różyczkach na torcie. Te które tu widzicie wykonałam po powrocie ze szkolenia w Akademii Tortowna.pl.
Ostatni tydzień właśnie tam spędziłam. Temu wydarzeniu poświecę jednak osobny wpis.
Biszkopt kakaowy
masa orzechowa
nasącz czarna porzeczka
konfitura z czarnej porzeczki
Ostatni tydzień właśnie tam spędziłam. Temu wydarzeniu poświecę jednak osobny wpis.
Biszkopt kakaowy
masa orzechowa
nasącz czarna porzeczka
konfitura z czarnej porzeczki
jest piękny, a róże jak prawdziwe
OdpowiedzUsuńPrześliczne różyczki. Zazdroszczę talentu :)
OdpowiedzUsuńZachwycające :)
OdpowiedzUsuńProsze o krotki instruktaz, za chiny mi sie nie udaja :)
OdpowiedzUsuń:) W takim razie polecam szkolenie w Tortownia.pl
Usuń